Media

Via verschillende kanalen inspireert het platform de deelnemers én geïnteresseerden in circulaire economie. Hieronder vind je niet alleen geschreven berichten in de nieuwsbrieven, maar kijk je ook belangrijke video’s terug. De brochures die je hier kan inzien, zijn afkomstig van diverse partners waarmee het platform samenwerkt. Heb je een interessante bijdrage? Neem contact met ons op, zodat wij deze hier kunnen plaatsen: info@groenehartwerkt.nl.

Nieuwsbrieven

Platform Groene Hart Werkt! lanceert periodiek een nieuwsbrief. Je leest hierin informatie over activiteiten die het platform organiseert of waarbij zij betrokken is. Daarnaast is het een plek waar informatie over projecten of evenementen van de aangesloten deelnemers wordt gedeeld. Heeft jouw onderneming of organisatie een interessant circulaire project? Of organiseer je een evenement op het gebied van circulariteit waaraan wij aandacht kunnen besteden? Meld dit dan bij ingrid@pinkbusiness.nl.

Brochures

Er speelt veel op het gebied van circulaire economie in het Groene Hart. Kennis op het gebied van partners, financiering en wet- en regelgeving zijn van groot belang. Onderstaande brochures zijn hierbij een bron van inspiratie. Doe er je voordeel mee.

Video’s

Meer video’s? Ga naar ons YouTube-kanaal.

Week van de circulaire economie 2024.
Dag 5: onderwijs

Week van de circulaire economie 2024.
Dag 2: waarde behouden

Week van de circulaire economie 2024.
Dag 4: sociale waarde

Week van de circulaire economie 2024.
Dag 1: aanjagen van transities

Week van de circulaire economie 2024.
Dag 3: anders omgaan met spullen

Inspiratiefilm Platform Groene Hart Werkt!

Thema: Waterstof voor groentjes