Beste deelnemer,  

Met plezier nodig ik u uit voor de volgende platformbijeenkomst van Groene Hart Werkt! Op woensdag 15 mei 2019 worden voor u de deuren geopend van Fort Wierickerschans in Bodegraven. Komt u ook? 

 Op deze middag hebben we een interessante line-up van sprekers waaronder Twinning Energy en Infram over waterstof vulpunten en LTO Noord over ‘duurzame energie bij de boer’. Verweij Houttechniek vertelt u meer over haar circulaire project met sociaal-maatschappelijke meerwaarde en Rotim legt u de voordelen uit van het gebruik van schuimglas in gebieden met een dalende bodem. Accenda spreekt over de ontwikkelingen van de Smart onderwijsbus. En wist u dat de duurzaamste hovenier van Nederland, Willemstein Hoveniers is gevestigd in Waddinxveen?  

Vanaf 14.30 uur kunt u binnenlopen. Het officiële programma start om 15.00 uur en we ronden af om 16.30 uur. Daarna is er uitgebreid gelegenheid elkaar te ontmoeten en te spreken. Wilt u erbij zijn, meld u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het gehele programma leest u hier.  

Bij het Fort is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u gebruik maken van onze shuttledienst vanaf station Bodegraven. U kunt dat kenbaar maken bij uw aanmelding. De shuttlebus vertrekt om 14.30 uur.  

Tot ziens op Fort Wierickerschans Bodegraven, 15 mei 2019. Volgt u ons al op LinkedIn?  

Met vriendelijke groet, Voorzitter Groene Hart Werkt!
George Becht

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top