Waterstof Challenge
Op 16 mei 2019 gaat de 4e editie van 24 uur Waterstof Challenge van start. Het is de tweede keer dat de start plaats vindt bij de Van der Linden Groep in Waddinxveen. Omdat het evenement ook internationaal een succes is, is er een tweede startplaats in Brussel.
 
Hoe werkt het?
Om 14:00 uur opent wethouder Gezina Atzema (wethouder Economische Zaken, Duurzaamheid en Ruimte) de race in Waddinxveen. Deelnemers rijden in 24 uur met een waterstofauto naar locaties in Europa. Je kunt je eigen route bepalen. Onderweg verdien je punten per gereden kilomeer, per land en per landmark. Slim rijden naar locaties waar punten zijn te verdienen loont meer dan hard rijden. Dat maakt het spel enorm spannend. Mede omdat je iedereen online kunt volgen.
 
Speciaal programma voor ondernemers in Waddinxveen
De waterstof challenge is niet alleen een challenge, het is ook het evenement om meer te weten te komen over het rijden met waterstof. Ook het belang van het gebruik van waterstof en de relatie met de energietransitie komt aan bod.
Ben je ondernemer en geïnteresseerd? Kom dan naar de start in Waddinxveen. Voor de start kan je nog even praten met de deelnemers. Zij zijn experts als het gaat om rijden op waterstof. En nadat de deelnemers zijn uitgezwaaid, is er een mini-seminar waarin je antwoord krijgt op vragen als: Waar kun je waterstof tanken? Welke fiscale voordelen zijn er? Waarom zou je de overstap naar waterstof maken?
 
Meer weten over de challenge en het mini-seminar?

--voor meer informatie ga naar www.waterstofchallenge.nl
--voor aanmelden voor de challenge ga naar www.waterstofchallenge.nl/aanmelden
--voor aanmelden voor het mini-seminar ga naar www.vanderlinden-groep.nl/waterstof-challenge/

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top