GEMEENTE MOLENLANDEN SLUIT ALS 10E GEMEENTE AAN 

Verbinden is één van de belangrijke pijlers van het Platform Groene Hart Werkt! Inmiddels heeft de 10e gemeente uit het Groene Hart zich aangesloten bij het platform. Vanaf deze zomer is de gemeente Molenlanden één van de deelnemende overheidsorganen aan het platform. Naast het bedrijfsleven en de onderwijsinstellingen belangrijke partners in het Groene Hart. 

De gemeente Molenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente met 20 karakteristieke kernen. De gemeente is ontstaan op 1 januari 2019 uit een fusie van de gemeenten Molenwaard en Giessenlanden. De gemeente Molenlanden heeft een ideale ligging in de regio met een ruime variatie aan bedrijvigheid. Het gebied is internationaal bekend door het werelderfgoed: de molens van Kinderdijk. Molenlanden is goed te bereiken vanaf de A15 en de A27 en wordt noordelijk begrensd door de rivier de Lek. Dit biedt de daar gelegen scheepswerven een goede verbinding over het water naar de haven van Rotterdam.  

Niet alleen het bedrijfsleven heeft ruim de aandacht in deze gemeente. Ook het onderwijs staat in de spotlights. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt te verbeteren.  

Heeft u vragen over (de samenwerking met) de gemeente Molenlanden? Neem dan contact op met Louisa Broens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-46884538). 

 

 

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top