Heb jij een concreet idee voor een sociale onderneming met een innovatieve dienst of product waarbij maatschappelijke impact voorop staat?Creëer je bijvoorbeeld werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of zet je een circulair bedrijf op? En ben je gevestigd in de gemeenten Waddinxveen, Zoetermeer of Alphen aan den Rijn? Meld je dan nu via de website aan voor deelname aan het programma!

Move2Social Groene Hart helpt sociale ondernemingen om hun bedrijf te starten en te ontwikkelen door je in drie maanden tijd te begeleiden via diverse workshops, expertmeetings en persoonlijke businesscoaching. Ben of ken jij een sociaal ondernemer? Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op www.move2social.nl/groene-hart/. Hier vind je ook de voorwaarden voor deelname.

De aanmeldtermijn is op 14 oktober gesloten. Wilt u toch nog deelnemen of meer informatie, neem dan contact op met Rosanne Koning van KplusV. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 2708 5597.

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top