Na een succesvolle eerste editie organiseren wij opnieuw een innovatiereis. Deze editie heeft het thema 'waterstof' meegekregen.

Waterstof is hot. Niet letterlijk, maar figuurlijk gezien want (groene) waterstof is als schone energiedrager enorm in opkomst. Het is naast emissievrij ook economisch steeds interessanter aan het worden. Je kunt het gebruiken voor uiteenlopende doeleinden, in de industrie, wagenparken en de logistieke sector maar ook in de gebouwde omgeving als schoon alternatief voor gas. Waterstof vraagt wel om innovatief handelen, samenwerking en doorzettingsvermogen. Waar zijn ondernemers en beleidsmakers op het gebied van waterstof mee bezig? Hoe geven zij dit innovatief handelen vorm, met wie werken ze samen en waar lopen zij tegenaan?

Antwoorden op deze vragen krijgt u tijdens de tweede innovatiereis die Platform Groene Hart Werkt! organiseert. Ondernemers en beleidsmakers gaan gezamenlijk op pad langs een aantal innovatieve concepten op het gebied van waterstof op 16 september 2020.

Reist u mee? In deze brochure leest u meer informatie over het programma. De inschrijflink vindt u ook in de brochure of klik hier

 

Bekijk de brochure zodat u een indruk krijgt van het programma en schrijf snel in. Wij hebben 30 plaatsen beschikbaar en vol is vol.

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top