Wat zijn wij trots: een overzicht van vier jaar Platform Groene Hart Werkt!. Maar liefst 63 pagina's vol enthousiaste verhalen over interessante verbindingen die tot stand zijn gekomen en gave projecten die zijn ondersteund.

Op een prachtige manier laat onze overzichtsbrochure zien wat er de afgelopen vier jaren in onze regio op het gebied van circulariteit is ontwikkeld en waaraan wij op welke manier dan ook een bijdrage hebben kunnen leveren. Wij hopen met deze brochure te tonen dat de mogelijkheden eindeloos zijn op weg naar een volledig circulaire economie in 2050, maar dat het vooral een kwestie is van verbinden, inspireren en faciliteren. Samen kom je altijd verder. Hopelijk krijgt het platform de kans haar bijdrage aan dit doel de komende jaren onverminderd voort te zetten.
 
Bekijk hier de digitale versie van deze bladerbare brochure. Scroll op het gemak door de hele brochure heen of kies op de inhoudspagina jouw favoriete onderwerp. Klik erop en je komt direct op de gewenste plek. Overigens is bij veel onderwerpen de link naar de betreffende organisatie of het besproken evenement opgenomen. De brochure wordt ook gedrukt. Heb je belangstelling voor één of meerdere hardcopies, geef dit dan aan via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
 
Veel leesplezier gewenst.

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top