Wat kunnen jonge talenten van jouw bedrijf leren? En vooral: wat kan jij leren van hen?

Studenten zijn de makers, managers en beslissers van morgen. En ze weten dat het anders moet én kan: duurzamer, eerlijker en inclusiever. Ze willen aan de slag bij een bedrijf dat niet alleen over duurzaamheid praat, maar er ook echt iets aan doet.

 

Platform voor duurzame stages
Om een brug te slaan tussen het bedrijfsleven en het hoger onderwijs hebben de Nederlandse hogescholen en DuurzaamBedrijfsleven SDGs On Stage ontwikkeld. Een platform voor duurzame stages, bij bedrijven die bijdragen aan de Sustainable Development Goals. Als werkgever bereik je via SDGs On Stage nieuw talent met een frisse blik, een duurzame mindset en een drive om impact te maken.

 

Dopper en stagiairs
Een van de bedrijven die SDGs On Stage al gebruikt om nieuwe talenten te bereiken is Dopper. Isabel Machielse, people & culture manager bij Dopper, legt uit waarom dit bedrijf bewust kiest voor stagiairs: “Als BCorp zijn wij continu bezig met circulariteit en de SDGs. Onze stagiairs doen onderzoek naar verbeteringen bij Dopper op het gebied van duurzaamheid. Zij helpen ons om deze doelstellingen te halen. Zij leren veel binnen Dopper, maar wij leren juist ook enorm veel van hen!”

Wat kunnen studenten voor jouw bedrijf betekenen? Plaats een duurzame stage bij SDGs On Stage. Wil je meer weten? Neem contact op met projectmanager Emma Rotman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top