Logistiek in de bouw is een uitdagende component van de bouwsector. Van de complexiteit bij binnenstedelijke projecten, de uitdagingen in het verminderen van transportbewegingen tot de verbetering van retourlogistiek van verpakkingen of herbruikbare producten en materialen. Uit onderzoek blijkt ook nog eens dat 30% van het zakelijke verkeer in de stad toe te rekenen is aan de bouw. Dit leidt niet alleen tot files, stikstof problemen, maar ook hogere kosten door lange wachttijd en planning. Dat betekent kansen en urgentie voor de omschakeling van de lineaire naar een circulaire economie.

CIRCO biedt in samenwerking met TKI Dinalog en de Hogeschool Utrecht een driedaagse workshop aan om jou als bedrijf op weg te helpen en kennis op te doen van circulair ondernemen en circulair design. De data van deze workshop zijn: 15 december, 6 januari en 20 januari. 

Ben je geinteresseerd in het onderwerp of ben je als ondernemer actief in de logistieke keten rondom de bouw in steden? Schrijf je dan in voor deze CIRCO Track. Meer info en de inschrijflink vind je hier

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top