Bij veel bedrijven wordt regelmatig gelast op de werkvloer. Voor sommige werkzaamheden is een gediplomeerd lasser nodig, maar vaak is het voldoende als de medewerker de basisprincipes van het lassen onder knie heeft. TechnoHUB in Woerden inventariseert welke behoeften er zijn en bekijkt welke cursussen vanaf september kunnen worden aangeboden.

Vaak moet een medewerker voor een lascursus reizen. Het kan ook zo zijn dat bedrijven intern een cursus moeten organiseren om hun medewerkers goed opgeleid in te zetten. TechnoHUB zorgt er voor dat cursussen dicht bij huis kunnen worden aangeboden. Door bundeling van krachten wordt het mogelijk gezamenlijk lascursussen te organiseren voor de partners binnen de TechnoHUB.

Daarvoor is commitment nodig. Ben jij ondernemer en heb je behoefte aan lascursussen voor jouw medewerkers? Beantwoord Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zij nemen eind maart/begin april contact met je op. Uiterlijk 15 maart ontvangt TechnoHUB graag jouw input.

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top