Circotherm zoekt launching customers voor het gerecycled HDPE-raster voor versnelde legging van vloerverwarmingsslangen.

Het raster, Ecoraster®16 genaamd, is gemaakt van gerecycled HDPE en is een raster waarmee vloerverwarmingsslagen snel en ergonomisch aangebracht kunnen worden. De beoogde versnelling in het leggen resulteert ondanks een duurder product toch in een goedkoper eindproduct. Door toenemende eisen die de overheid stelt aan het energieverbruik van gebouwen en woningen neemt de toepassing van vloerverwarming een nog grotere vlucht dan al eerder was voorzien. CircoTherm is ontstaan uit de bundeling van kennis van VanDerEng B.V. en Thor Plastics B.V. en heeft het concept in eigen beheer ontwikkeld. 

Lees hier meer over het product en de voordelen ervan. Of bekijk de introductiefilm:

Circotherm zoekt partners om een aantal pilots uit te voeren voor dit product. Bent u geinteresseerd? Neemt u dan contact op met  Ernst de Haas, directeur VanDerEng B.V. via telefoonnummer 06-51293052 of emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top