Leidraden Platform CB'23

Recent is de openbare consultatieperiode voor de conceptleidraden Circulair Inkopen en Circulair Ontwerpen gestart. Tot en met 7 april 2021 kun je jouw feedback geven op deze 80%-versies. De actieteams zijn trots op dit tussenresultaat dat met een brede groep uit de sector is behaald. Om te zorgen dat het nóg beter wordt en op een breed draagvlak kan rekenen, is feedback vanuit nóg meer invalshoeken belangrijk. Help daarom mee om tot een uniforme manier van circulair inkopen en ontwerpen te komen en geef jouw reactie! 

Download hier de conceptleidraad Circulair Inkopen

Download hier de conceptleidraad Circulair Ontwerpen

 

Video-toelichtingen met korte samenvatting

Platform CB'23 heeft twee video-toelichtingen op de leidraden gemaakt. Het actieteam beschrijft de uitgangspunten die als basis voor de leidraad zijn gebruikt en geeft een korte uitleg over de inhoud van de leidraad. Klik op de afbeelding om naar de video-toelichting te gaan. 

 

 

Online inloopspreekuur

Tijdens de consultatieperiode organiseren wij een online inloopspreekuur. Afhankelijk van de vragen die er zijn, wordt een extra toelichting gegeven of wordt ingegaan op de keuzes die zijn gemaakt. Het is niet bedoeld om jouw commentaar te delen, dat kan alleen via het feedbackformulier. Het inloopspreekuur

voor Circulair Inkopen is op woensdag 31 maart van 13:00 tot 14:00 uur en

voor Circulair Ontwerpen op woensdag 31 maart van 14:00 tot 15:00 uur.

Meld je hier aan voor (één van) deze inloopspreekuren.

 

Ideeen over implementatie van de leidraden?

We willen natuurlijk graag dat deze leidraden daadwerkelijk gebruikt gaan worden en zoveel mogelijk gebruikers optimaal ondersteunt. Heb jij ideeën hoe we dat kunnen bereiken, bijvoorbeeld door een toevoeging of verandering in de leidraden? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top