Wilt u graag de technische of economische haalbaarheid van uw innovatieve ideeën onderzoeken? Dan is het mogelijk om naast WBSO-subsidie ook MIT-subsidie aan te vragen.

Wat is MIT-subsidie?

MIT staat voor de regeling Mkb Innovatiestimulering Regio en Topsectoren. Deze subsidie is al jaren razend populair onder innovatieve ondernemers. Ze krijgen tot 25.000 euro vergoed van de kosten van een onderzoek naar de technische of commerciële haalbaarheid van innovatie- en productontwikkelingsprojecten. U kunt deze subsidie vanaf 17 april aanvragen.
Lees meer over MIT-subsidie.

Hulp nodig bij het aanvragen van MIT-subsidie?

Om kans te maken op vergoeding voor uw haalbaarheidsonderzoek moet u meteen op 17 april een sterke aanvraag indienen. Wilt u daarbij hulp? Neem contact op met Vindsubsidies via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 088 – 20 20 400. Deze partij helpt u op basis van ‘no cure, no pay’.
Lees meer over Vindsubsidies.

Wat is WBSO-subsidie?

De Wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk (WBSO) is een regeling van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om onderzoek  en ontwikkeling voor vernieuwing te bevorderen. Via de WBSO kunnen bedrijven en zelfstandigen een tegemoetkoming krijgen in de loonkosten van werknemers die aan R&D-projecten werken.
Lees meer over WBSO-subsidie of bekijk het filmpje.
 

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top