Samen circulair versnellen, ben jij erbij?

Zuid-Holland wil in 2050 100% circulair zijn. Maar hoe komen we daar? We zijn met zijn allen hard op weg: van bouw tot plastics tot inkoop. Er is veel ervaring en kennis opgedaan, concrete voorbeelden gecreëerd en waardevolle samenwerkingen ontstaan. Maar hoe zorgen we ervoor dat dit circulaire wiel niet elke keer opnieuw wordt uitgevonden? De provincie Zuid-Holland organiseert daarom op donderdag 27 mei 2021 van 09:30 - 16:30 uur een online evenement voor alle Zuid-Hollandse gemeenten. Aanmelden voor dit event? Dat kan hier!

 

Wat gaan we doen?

Tijdens dit event gaan we van elkaar leren, goede voorbeelden delen en de verbinding zoeken met anderen die aan dezelfde thema’s werken. De dag zal gevuld zijn met sessies rondom verschillende circulaire onderwerpen, die niet alleen relevant zijn voor beleidsmedewerkers met circulair in hun portefeuille, maar ook voor ambtenaren die meer met circulair willen doen. Bekijk het volledige programma hier! 

In de lunchpauze van het event kan je je laten inspireren door te luisteren naar een podcast die ons platform heeft verzorgd. In een boeiend gesprek tussen Marcia Wolthuis (projectleider kennisschakelpunt - DCMR), Geert Brinkman (ontwerpend onderzoeker Erasmus Universiteit, projectleider Accez circulair) en Peter Commissaris (gemeente Alphen a/d Rijn, projectleider invoering omgevingswet) praat Yolanda Ledoux, onze programmamanager, over 'regelgeving in relatie tot circulaire economie: samenwerken om te versnellen'.

 

 

Tijdens het event wordt er nog een podcast uitgezonden 'Draagvlak creeren voor de circulaire economie'. Hoe krijg je je collega’s mee op het onderwerp circulair? Bertram van der Wal en Peter Melis bespreken zeven punten om draagvlak te creëren voor circulaire economie in jouw organisatie. Meer info en voor het terugluisteren van deze podcast klik je hier.

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top