Steeds meer ondernemers zetten in op circulaire productieprocessen en verdienmodellen. In deze cursus gaan we met overheden, bedrijfsleven en onderwijsinstellingen aan de slag. We nemen de tijd om met elkaar na te denken over de opgave en gaan vooral praktisch aan de slag met hoe-vragen. We bespreken hoe we de ondersteuning en samenwerking optimaal vorm kunnen geven om samen met het mkb stappen te zetten met circulair ondernemen en het versterken van circulaire ketens.

De eerste bijeenkomst vond plaats op 29 juni jl. Tijdens de tweede bijeenkomst (dinsdag 21-9 van 14:00 tot 16:00) gaan we in op wat circulaire economie vraagt van de samenwerking tussen (lokale) overheid en bedrijfsleven. Wij zijn specifiek op zoek naar deelnemers die gemotiveerd zijn om van anderen te leren en eigen ervaringen in willen brengen. Deelnemers zijn werkzaam voor organisaties in Zuid-Holland die betrokken zijn bij dienstverlening voor het mkb, zoals ondernemersverenigingen, gemeenten en onderwijsinstellingen. Er zijn nog enkele plekken vrij; het is geen probleem als u de eerste bijeenkomst heeft gemist. Doet u mee?

Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

De cursussen worden aangeboden door de Provincie Zuid-Holland en de MRDH en worden gefaciliteerd door Platform31 en Stichting CLOK. Deelname is kosteloos.

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top