De gemeenteraadsverkiezingen leiden in veel gemeentes ongetwijfeld tot een herschikking van posities en de benoeming van nieuwe raadsleden. Bent u als nieuw raadslid benoemd dan heet het Platform Groene Hart Werkt! u welkom. Ontstaan vanuit een samenwerking tussen de gemeentes Alphen a/d Rijn, Gouda en Woerden in 2014 is het platform anno nu uitgegroeid tot een regionaal netwerk van tien samenwerkende gemeenten, bedrijven en onderwijsinstellingen dat zich inzet voor verduurzaming van de regio en ontwikkeling van de circulaire economie in het Groene Hart.

Laat u informeren aan welke projecten, onderwerpen en bijeenkomsten ons platform een bijdrage heeft geleverd, door het bekijken van onze inspiratiefilm en onze overzichtsbrochure. Een van de thema's waaraan ons platform een grote bijdrage levert, is 'waterstof'. Op dit vlak werken wij nauw samen met de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Wij ondertekenden mede het Convenant Waterstof in mobiliteit provincie Utrecht. Bent u nog niet erg bekend met het begrip waterstof, bekijkt u dan onze animatiereeks 'Waterstof voor groentjes' die wij vorig jaar lanceerden. 

Wat ons platform voor dit jaar op de agenda heeft staan, leest u in ons uitgebreide jaarprogramma. De samenwerking met onze circulaire partner iCircl komt hierin ruimschoots naar voren. 

Wenst u meer informatie? Neemt u dan contact op met programmamanager Yolanda Ledoux via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inspiratiefilm

 

Overzichtsbrochure

 

Animatiereeks 'Waterstof voor groentjes'

 

 

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top