Waterstof in het Groene Hart

Studenten van de Groene Innovatie Challenge organiseren een netwerk-event over het thema Waterstof in het Groene Hart. Op deze pagina vindt u meer informatie over dit event en kunt u zich aanmelden.

 

Bent u geïnteresseerd in waterstof als energiedrager van de toekomst?

Kom dan op donderdag 23 juni naar Technolab Leiden voor een informatieve en kansrijke middag waarbij u uw netwerk kunt uitbreiden.

Het programma

  • Inspirerende pitches van o.a. Wouter Beukeboom van boerderij de Beukehof, Sebastiaan Joosten van Vermeulen Groep en Mart Lubben van Quintel over lopende projecten en ideeën m.b.t. waterstof.
  • Een workshop bestaande uit twee delen:
    • Deelnemers bouwen samen het ‘Groene Hart van de toekomst’ en wisselen hun ideeën met elkaar uit. Hoe ziet het Groene Hart er volgens jou in de toekomst uit en hoe speelt waterstof daarin een rol?
    • Gedrag en visies bij duurzaamheidsvraagstukken: ga met elkaar in gesprek over de verschillende visies en bekijk welke visie over een duurzame toekomst met waterstof bij jou past. Hoe gaan we een energietransitie, waarin waterstof een belangrijke rol speelt, realiseren?
  • Afsluitende netwerkborrel: onder het genot van een hapje en een drankje krijgt u de tijd om te netwerken en het gesprek over waterstofinnovaties aan te gaan met de andere aanwezigen. 

Deze middag biedt de mogelijkheid om contacten te leggen met innoverende bedrijven op het gebied van waterstof en bedrijven die deze ambitie hebben. Alle geïnteresseerden zijn welkom om kennis en inspiratie op te doen.

Donderdag 23 juni van 15:00 tot 17:00 @Technolab Leiden. 

Meer informatie en aanmelden kan hier. 

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top