Op dinsdagochtend 13 september van 11:00-12:00 uur vindt een digitale kick-off plaats met relevante partijen in de markt voor glastuinbouwfolie. Het doel van de buyer group glastuinbouwfolie is een handleiding te creëren die telers uit de glastuinbouw begeleidt in het maken van duurzame keuzes bij de inkoop van folie. Samen met telers, leveranciers van folie en de rest van de keten wordt deze handleiding de komende maanden opgesteld. Er zijn al verschillende initiatieven in de keten van glastuinbouwfolie die laten zien dat innovaties mogelijk zijn en dat er kansen liggen voor verdere verduurzaming van de inkoop en het gebruik van glastuinbouwfolie. In de kick-off wordt hierop dieper ingegaan. Het zal het vertrekpunt zijn voor de buyer group glastuinbouwfolie.

Tijdens de kick-off

  • wordt ingegaan op het doel van de buyer group glastuinbouwfolie;
  • wordt een aantal duurzame best practices gedeeld;
  • worden kansen en uitdagingen opgehaald bij de deelnemers.

De buyer group glastuinbouwfolie wordt uitgevoerd door Rijkswaterstaat in samenwerking met MVO Nederland in opdracht van het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. 

Ben je geïnteresseerd in deelname? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de deelnamelink te ontvangen. 

Info over andere buyer groups vind je hier.

 

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top