Bedrijventerreinen zijn dé plekken in Zuid-Holland waar grondstoffen worden vervoerd, verwerkt en gebruikt. De circulaire economie is daarom onlosmakelijk met bedrijventerreinen verbonden. De toekomst voor bedrijventerreinen is dus circulair, maar hoe?

Op maandag 21 november (12:00-18:00 uur) organiseert de provincie Zuid-Holland een evenement waarin je van alles te weten komt over circulaire kansen voor bedrijventerreinen. Hoe organiseer je het bedrijventerrein circulair? Welke kansen zijn er voor (her)ontwikkeling? Welke rol spelen bedrijventerreinen ruimtelijk in de circulaire economie? En hoe kunnen bedrijven samenwerken om een boterham te verdienen?

Op deze dag vind je antwoorden, goede voorbeelden en collega’s die zich bezighouden met dezelfde zoektocht! De bijeenkomst vindt plaats in het nieuwe duurzame en circulaire hoofdgebouw van de provincie Zuid-Holland. Deze bijeenkomst is vooral bedoeld voor gemeenten, ondernemersverenigingen, parkmanagers en leden van Bedrijven Investerings Zones (BIZ’zen).

Meer informatie over het programma en de inschrijflink vind je hier.

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top