Het netwerk groeit! Recent is de gemeente Vijfheerenlanden als 11e gemeente bij ons platform aangesloten.

De gemeente Vijfheerenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente met 16 karakteristieke kernen. De gemeente Vijfheerenlanden bestaat sinds 1 januari 2019 en is een samenvoeging van de voormalige gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik. De gemeente Vijfheerenlanden heeft een ideale ligging in het midden van het land. Met de A2, A15 en A27 is het dé perfecte uitvalbasis voor bedrijven.

Ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in de hedendaagse markt in hoog tempo op. Door technologische ontwikkelingen en maatschappelijke opgaven veranderen (bedrijfs)processen. De ondernemers in Vijfheerenlanden zijn bezig met verduurzaming. Ze zijn of willen aan de slag gaan met (her)gebruik van materialen of reststromen als nieuwe grondstof. De meeste investering wordt verwacht in het verbeteren van de kwaliteit van de werkomgeving, het opwekken van duurzame energie en verduurzaming van het bedrijfsproces. De gemeente Vijfheerenlanden vindt deze transitie belangrijk en ondersteunt daar waar mogelijk. Uiteindelijk bouwen we samen aan een gezonde en toekomstbestendige gemeente!

Heeft u vragen over (de samenwerking met) de gemeente Vijfheerenlanden? Neem dan contact op met het ondernemersloket Vijfheerenlanden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 088-599 7000).

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top