Hoe vinden bedrijven en organisaties in Het Groene Hart de werknemers, stagiairs en vrijwilligers die ze nodig hebben? En hoe komen werkzoekenden aan een baan, studenten aan een stage of vrijwilligers aan een nieuwe uitdaging? Via de ‘Kom binnen bij bedrijven’ open dagen. Een speciale actieweek in zeven gemeentes in het Groene Hart, waarin werkgevers en iedereen die werk of een stage zoekt elkaar ontmoeten.

Deze actieweek is van maandag 11 maart t/m zaterdag 16 maart 2019. Bedrijven en organisaties in het Groene Hart zetten dan hun deuren open. Het is gratis.

Hoe werkt het?

Bedrijven en organisaties die mee willen doen melden zich aan op kombinnenbijbedrijven.nl. Daar plaatsen ze ook hun vacatures. Ze bepalen zelf wanneer ze hun deuren open zetten. Sommige bedrijven houden open dagen, andere kiezen voor rondleidingen of speeddates. Ook zijn er bedrijven die je graag ontvangen voor een persoonlijke kennismaking.

Als je een bedrijf wilt bezoeken dan moet je je eerst aanmelden via kombinnenbijbedrijven.nl. Daar lees je precies hoe het werkt. Bekijk ook de folder (pdf, 2,13 mb) voor meer informatie.

Kennismaken

Uniek aan deze open dagen is dat bezoekers en potentiële nieuwe werknemers op een laagdrempelige en makkelijke manier kennismaken met werkgevers. Werkgevers zien ‘wat voor vlees men in de kuip heeft’. De werknemer van de toekomst krijgt een kijkje in de keuken, proeft de sfeer en kan zich oriënteren.

Gemeentes die deelnemen

Het gaat om bedrijven en organisaties in de gemeentes Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

Ervaringen

Bekijk de filmpjes waarin mensen vertellen waarom ze meedoen aan ‘Kom binnen bij bedrijven’.

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top